marți, 7 mai 2013

Sfaturi utile pentru a avea succes cu VivaSMS

Înțelegem că foarte multe persoane doresc să promoveze propria lor afacere VivaSMS abia după ce se trimit primele campanii SMS.


Însă trebuie să realizați că în momentul în care se vor trimite primele campanii SMS (foarte curând!), atunci TOATĂ LUMEA va promova vivaSMS prin propriul link magic.

Din punct de vedere tactic și strategic, dacă vrei să-ți construiești o afacere profitabilă și de durată, atunci ACUM trebuie să recomanzi și să-ți construiești echipa, nu când toată lumea o va face.

Pentru cine vrea o afacere mare întrebarea NU este ”Când se trimit SMS-urile?”, întrebarea corectă este ”Câți oameni voi avea în echipa mea care vor recomanda viva când vor începe SMS-urile?”

Unii vor fi singuri, alții vor avea 10, 100 sau 1000 de oameni în echipă.

TU câți vei avea?! ;)

Cine își imaginează că va construi o echipă mare DUPĂ ce încep campaniile SMS se înșeală. Fundația ACUM trebuie pusă pentru a avea cu adevărat o echipă mare după primele SMS-uri. SMS-urile trebuie să te prindă cu o echipă cât mai numeroasă, nu atunci să începi să recomanzi!


Iată câteva sugestii esențiale de care să ții cont atunci când dorești să recomanzi vivaSMS mai departe:

* alocă în fiecare zi cel puțin 10 minute pentru recomandarea afacerii tale vivaSMS;

* apelează cu încredere pentru informații, întrebări și detalii la persoana care ți-a recomandat să te înregistrezi;

* când vrei să recomanzi, trimite prietenilor și cunoștințelor mesaje personalizate și individuale, nu la comun unor liste de mailuri;

* mesajele să fie clare, simple și informative; pe lângă linkul magic propriu să conțină un link spre un clip video (de exemplu: http://youtu.be/OuxqpT_6Yks) și text explicativ;

* dacă postezi în locuri publice (facebook sau forumuri de exemplu) respectă regulile locale ale rețelelor de socializare, forumurilor, ale grupurilor unde postezi șamd, altfel riști să fii exclus de acolo, în caz grav chiar și din vivaSMS;

* întotdeauna trimite un mesaj de bunvenit noilor membri înregistrați în echipa ta și ajută-i cu primii pași, îndrumându-i spre această pagină de Facebook (https://www.facebook.com/vivasmsromania), să învețe și să fie la curent cu noutățile;

* urmărește în ”Echipa mea” care sunt membrii activi din grupul tău - cei ce fac recomandări - și ține legătura cu ei, ajută-i, susține-i.
 
Recomandarea eficientă are mai multe secrete. Pentru a-ți crește frumos echipa trebuie să te gândești la câteva aspecte esențiale, de exemplu:

Unde și cui recomand vivaSMS?
Cum recomand?
Care este mesajul pe care îl transmit când recomand vivaSMS?

Unde, cui și cum recomanzi este destul de simplu: prin mesaje pe rețele sociale, forumuri, site-uri, grupuri, bloguri, e-mail, chat, messenger și altele. ATENȚIE însă: respectând regulile antiSPAM!

Important este ca mesajul transmis să fie corect, clar, concis, coerent. 90% din succes depinde de MESAJ! Restul depinde de consecvența cu care transmiți acest mesaj.

Un mesaj eficient ar trebui să conțină un titlu atrăgător (de exemplu: ”Încarcă-ți telefonul GRATUIT!”), un scurt text explicativ (cum funcționează și ce beneficii ai dacă te înregistrezi în vivaSMS), link spre video (de exemplu: http://youtu.be/OuxqpT_6Yks), bineînțeles linkul tău magic și recomandat să existe și o imagine sugestivă.

Mesajul să fie cât mai scurt, scris corect și să conțină obligatoriu un enunț care să cheme la acțiune, de exemplu ”Înregistrează-te acum: /linkmagic/ ”.
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger