vineri, 21 iunie 2013

De unde provin banii pentru utilizatorii vivaSMS



De unde are vivaSMS bani să-mi plătească mie comisionale?

De unde are vivaSMS bani să plătească bani pentru fiecare SMS trimis utilizatorilor?
De unde provin banii?
De ce companiile folosesc și plătesc vivaSMS pentru promovare?
vivaSMSlogo
Acestea sunt câteva întrebări care probabil până în acest moment ți-au trecut și ție prin cap. Conceptul este foarte simplu:
1. În momentul înregistrării utilizatorii completează un formular (întrebări simple de genul ”Aveți animale de companie?”  cu răspuns prin bifă – foarte simplu și rapid, durează un minut).
În acest fel se realizează un profil de consumator basic al utilizatorului.
2. Astfel companiile pot face oferte cu o țintire foarte atentă, la un cost optim.
De exemplu un cabinet veterinar din cartierul Drumul Taberei dorește să promoveze un super vaccin anti purici și vivaSMS trimite mesaj doar către posesorii de animale de companie din Drumul Taberei, de exemplu: ”Până sâmbătă cu acest cod (X1U23DB) aveți reducere 50% la orice vaccin la Cabinet Veterinar Țopăilă, Str. Câinelui nr 8”.
La fel dacă vorbim de o pizzerie din Dristor sau un salon de coafură din Berceni. Precizie de laser în targetare!
3. vivaSMS evident că știe exact care este numărul de SMS targetat de fiecare campanie și poate calcula astfel costul campaniei.
Clienții sunt mulțumiți, iar utilizatorii care primesc SMS nu sunt deranjați în nici un fel. Pe de o parte sunt plătiți la fiecare SMS primit, pe de altă parte primesc oferte din aria lor de interes.
4. Pentru a motiva utilizatorii să citească SMS-urile, vivaSMS oferă utilizatorilor zilnic, la întâmplare, premii în bani.
De exemplu, primești un SMS, îl citești și vezi că scrie ”Felicitări, ai câștigat! Răspunde cu DA la acest mesaj și contul tău de cashout din vivaSMS va fi încărcat automat cu 20 EUR”.
5. Serviciul vivaSMS este de asemenea de foarte mare interes și pentru companiile multinaționale, de exemplu marii producători de băuturi răcoritoare, haine, încălțăminte sport, cosmetice, fast food etc.
Posibilitățile sunt practic nelimitate, iar agenții vivaSMS semnează noi și noi contracte zilnic.
vivaSMS se preocupă de contractarea firmelor și de gestionarea campaniilor, tot ce trebuie să faci este să dezvolți un grup cât mai mare de persoane care să folosească vivaSMS și la fiecare SMS transmis în echipa ta primești câte un cent. Fă singur calculele ca să vezi câți bani poți câștiga zilnic!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger