sâmbătă, 29 iunie 2013

Intrebari frecvente despre VivaSMS

• Ce este vivaSMS?

VivaSMS se bazeaza pe modelul de business GPT (get paid to) si reprezinta o comunitate extraordinara din care poti face parte si tu! Trebuie doar sa cauti un prieten care sa te invite sa faci parte din comunitatea vivaSMS dupa care te inscrii GRATUIT si foarte curand vei primi oferte prin SMS din partea companiilor. Toate aceste oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, etc vor fi conform preferintelor indicate de tine in formularul de inregistrare.

Asadar, vivaSMS iti aduce ofertele last minute, discount-urile si invitatiile la evenimente direct pe telefonul tau mobil fara a-ti mai pierde timpul sa le cauti online si sa le imprimi avand totodata posibilitatea sa le folosesti tu sau prietenii tai.

Facand parte din comunitatea vivaSMS nu numai ca ai acces la discount-uri, dar, in acelasi timp, castigi si bani de fiecare data cand primesti un SMS promotional. Ah, si totusi, vestile bune nu se termina nici macar aici, deoarece, cand unul dintre prietenii tai sa va inscrie la recomandarea ta pe www.vivasms.ro si va primi un SMS promotional tu vei fi din nou rasplatit.

• Cum pot deveni membru vivaSMS?

Pentru a deveni membru vivaSMS va trebui sa primesti link-ul MAGIC (link-ul personal de recomandare) din partea unui prieten care face parte deja din comunitatea vivaSMS. Odata accesat acest link te vei putea inregistra completand un formular care contine informatii despre tine si preferintele tale astfel incat ofertele primite ulterior vor fi personalizate si adaptate profilului tau unic. Am ales aceasta metoda de inregistrare, exclusiv prin invitatie, deoarece credem in valoarea reala a recomandarilor sugerate de catre prietenii tai, deja membrii vivaSMS.

• Care este varsta minima de la care pot deveni membru vivaSMS?

Pentru a deveni membru vivaSMS varsta minima pentru inregistrare este de 18 ani impliniti. Este foarte important sa iti declari varsta reala, deoarece numai astfel vei putea beneficia de banii oferiti de vivaSMS, acest lucru fiind posibil doar prin semnarea unui contract. Conform legii aplicabile in Romania, numai persoanele cu varsta mai mare de 18 ani au dreptul sa semneze un contract. Informatiile false privind varsta, sexul ori datele personale duc la refuzarea platii creditelor, putandu-se ajunge la anularea statutului de membru si la pierderea tuturor drepturilor, beneficiilor si avantajelor ce decurg din acest statut.

• Cum pot sa beneficiez de o oferta primita prin SMS?

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi indicatiile primite in SMS. Toate mesajele vor contine instructiuni clare privind pasii de urmat pentru a avea acces facil la toate avantajele oferite de companii si de vivaSMS.

• Nu am primit codul de verificare al numarului meu de telefon prin SMS, ce trebuie sa fac?

Contacteaza furnizorul de telefonie mobila si intreaba-l daca iti sunt blocate codurile scurte. Daca raspunsul este pozitiv, deblocheaza-le si apoi incearca din nou sa te inregistrezi. Inregistrarea ta va fi valida numai dupa verificarea numarului de telefon si a adresei de email care se realizeaza la sfarsitul procesului de inregistrare.

• Am terminat de completat formularul de inregistrare si nu pot intra in cont

Dupa completarea integrala a formularului de inregistrare primesti un email care contine un link de activare folosit pentru verificarea adresei tale de email. Trebuie sa dai click pe acest link de activare urmand ca inregistrarea ta ca membru pe www.vivasms.ro sa fie valida.

• Cum trebuie sa procedez in situatia in care un prieten are o companie interesata sa se promoveze prin intermediul vivaSMS si ce avantaje voi avea in urma acestei recomandari?

Daca se concretizeaza o colaborare cu o noua companie recomandata de catre tine, vei primi un comision din partea noastra, in conformitate cu planul nostru de compensare care iti va fi explicat ulterior.
Daca un prieten de-al tau are o companie care ar fi interesata sa-si promoveze serviciile sau produsele prin expediere de SMS-uri, trimite-ne un email la adresa sales@vivasms.ro cu datele de contact ale companiei interesate si ale unei persoane de contact din compania respectiva precum si numele tau, numarul de telefon si adresa de email cu care esti inregistrat ca membru vivaSMS.

• Ce avantaje am daca fac parte din comunitatea vivaSMS?

Oferte incredibile, si, evident, BANI! Beneficiezi de oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente castigand si bani in acelasi timp. Inca de la inregistrare vei primi din partea vivaSMS un bonus de 2 EUR. In calitate de membru vivaSMS, la fiecare SMS promotional primit castigi din partea vivaSMS 3 centi. Totodata, vei primi cate 1 cent atunci cand persoanele recomandate de catre tine sau de catre prietenii tai primesc un SMS promotional, pana la nivelul 5 de recomandare!
Avem si un bonus special pentru recomandatorii de top: primesti 10 centi pentru fiecare inregistrare valida a unui prieten recomandat direct de catre tine, prin link-ul tau MAGIC (link de recomandare). Acest bonus se plateste o singura data, la inceput, pentru fiecare inregistrare valida.

• Cum functioneaza sistemul de recomandare al prietenilor?

Sa luam urmatorul exemplu: tu ii comunici despre vivaSMS prietenei tale Dana. Dana ii comunica Iuliei, care ii comunica lui Mihai. Mihai ii spune lui Florin iar el ii transmite lui Viorel. Cu totii se inscriu GRATUIT pe www.vivasms.ro. Cand tu si fiecare dintre prietenii recomandati primiti cate un SMS promotional pe telefonul mobil, sistemul de castig arata in felul urmator:
Modalitatea de castig cand tu si cei 5 prieteni recomandati de tine, veti primi cate un SMS
Nivelul 0 Tu Euro 0.03
Nivelul 1 Dana Euro 0.01
Nivelul 2 Iulia Euro 0.01
Nivelul 3 Mihai Euro 0.01
Nivelul 4 Florin Euro 0.01
Nivelul 5 Viorel Euro 0.01
TOTAL: Euro 0.08
Asadar,vei avea in contul tau 0.08 Eurocenti chiar daca tu nu o cunosti pe Iulia (nivelul 2) si cu atat mai putin pe Viorel (nivelul 5). Asta pentru ca tu vei castiga cate 3 centi de fiecare data cand primesti un SMS si cate un cent de fiecare data cand una dintre persoanele recomandate de tine („echipa ta” vivaSMS) primeste la randul ei un SMS pana la nivelul 5 de recomandare.

Exemplu:

Astfel, daca tu vei recomanda link-ul la 3 prieteni si fiecare dintre ei vor recomanda la alti 3 prieteni de-ai lor, vei avea in „echipa ta” vivaSMS 363 de persoane pe 5 niveluri : 3 (nivel 1) + 3x3 (nivel 2) + 3x3x3 (nivel 3) + 3x3x3x3 (nivel 4) + 3x3x3x3x3 (nivel 5) = 363. Daca fiecare dintre aceste 363 de persoane primeste in medie cate 3 SMS-uri/zi*, asta va reprezenta pentru tine un castig de peste 300 EUR/luna*:

363 x 3 SMS x 30 zile x 0,01 EUR/SMS = 326,7 EUR*

Este foarte simplu!

*aceste sume sunt orientative si sunt utilizate doar cu scop explicativ; nu reprezinta o promisiune de castig, castigurile depinzand de implicare si de rezultate.

• Cate SMS-uri promotionale voi primi zilnic?

In formularul de inregistrare ai posibilitatea sa iti alegi numarul de SMS-uri promotionale pe care doresti sa le primesti zilnic. Exista un numar maxim intrucat companiile vor trimite oferte in functie de profilul si de preferintele tale exprimate la inregistrarea pe www.vivasms.ro. Deci, este foarte important sa furnizezi informatii actuale si reale pentru a primi ofertele care ti se potrivesc si-ti vor fi cu adevarat utile. Este posibil sa primesti pana la 5 SMS-uri zilnic (daca ai selectat acest numar maxim), insa acesta cifra nu este garantata.

• Daca nu voi cumpara nimic in urma ofertelor primite de la companiile care promoveaza prin vivaSMS ce se intampla? Voi fi platit?

Nu esti obligat/a sa cumperi ceva prin promotiile primite de la vivaSMS, insa, pentru noi, este foarte important ca tu sa fii multumit si sa primesti mai ales ofertele care corespund nevoilor tale. Daca intr-o perioada mai lunga de timp nu vei primi nicio oferta potrivita pe gustul tau, atunci iti sugeram sa-ti actualizezi preferintele setate in profilul tau.

• Ce trebuie sa fac daca vreau sa modific numarul de SMS-uri primite, daca vreau sa le opresc temporar sau sa nu le mai primesc deloc?

Pentru a modifica informatiile introduse initial in formularul de inregistrare, trebuie doar sa-ti accesezi contul personal pe www.vivasms.ro si in meniul Profilul meu poti sa faci modificarile de rigoare. Tot in contul tau personal ai si o optiune de a opri temporar primirea SMS-urilor (de exemplu, daca pleci din tara, in vacanta etc), precum si optiunea de a sterge definitv contul tau din baza de date vivaSMS. Dar, ia in considerare faptul ca daca perioada in care ai oprit primirea SMS-urilor depaseste 90 de zile, atunci am putea lua in calcul posibilitatea, nedorita, de a-ti sterge contul definitiv.

• Ce tipuri de SMS-uri voi primi?

Vei primi fie SMS-uri, fie MMS-uri (Multimedia Messaging Service, adica inclusiv atasament sub forma de fotografii sau video) din partea companiilor precum restaurante, cluburi, centre de infrumusetare, outlet-uri, centre comerciale si altele, in functie de profilul si de preferintele tale. SMS-urile si MMS-urile sunt platite la fel, conform termenilor si conditiilor.

• Ce fac daca mi-am schimbat numarul de telefon sau vreau sa modific informatii introduse la inregistrare?

Este foarte simplu. Trebuie doar sa intri in contul tau personal pe www.vivasms.ro utilizand datele de autentificare corespunzatoare si in meniul Profilul meu si Preferintele mele ai posibilitatea sa modifici orice informatie introdusa initial la inregistrare. Este foarte important ca in baza de date sa avem profilul tau real si actualizat (informatiile despre tine si preferintele tale), astfel incat vei avea ocazia sa primesti numai ofertele care ti se potrivesc.

• Cum pot sa comunic prietenilor mei despre serviciile vivaSMS?

Exista o singura modalitate de inregistrare a prietenilor tai in comunitatea vivaSMS cu legatura directa spre tine: prin link-ul tau MAGIC. Cum functioneaza? Foarte simplu: dupa ce te-ai inregistrat si ai finalizat procedura de validare a numarului de telefon si a adresei de email, o sa primesti pe email link-ul tau personal de recomandare denumit si link MAGIC. Acesta este unic si el va fi alocat profilului tau. Il poti utiliza in modul urmator: il trimiti catre toate contactele pe care doresti sa le inviti sa se inregistreze in comunitatea vivaSMS prin email, SMS sau retele de socializare/ blog-uri/ forum-uri etc.. Contactele tale acceseaza acest link MAGIC, se inregistreaza si din acel moment fac parte din „echipa ta” vivaSMS.
Asadar, este simplu; trimite link-ul MAGIC prietenilor tai si ei vor beneficia de oferte si reduceri pe telefonul lor mobil, dupa inregistrare, nefiind nevoie de transmiterea unui cod de referinta. In plus, ei vor incepe sa castige bani la randul lor cand vor primi SMS-uri promotionale si/sau vor promova link-ul lor MAGIC mai departe prietenilor lor.
Bineinteles, recomandam transmiterea link-ului doar persoanelor care au consimtit ca sunt interesate de serviciu, altfel, informarea pe care o faci poate fi considerata SPAM, iar contul tau de membru vivaSMS va risca sa fie anulat (te rugam sa consulti si politica noastra anti-spam).

• Care este suma minima care poate fi retrasa sub forma cash?

Daca ajungi la un numar de credite in valoare de 5 Euro (adica 500 unitati de credit), vei putea sa-i folosesti pentru reincarcarea cartelei tale PrePaid (in cazul in care numarul de telefon cu care te-ai inregistrat in baza noastra de date corespunde unei cartele de tip PrePaid). Nu exista posibilitatea incarcarii unui alt numar de telefon decat acela folosit la inregistrarea ta pe www.vivasms.ro.
Daca ajungi la creditul de 10 Euro (adica 1000 unitati de credit), poti sa alegi un voucher electronic sau poti sa oferi creditul cadou catre o alta persoana (voucher-ul va putea fi folosit numai intr-unul din magazinele partenere vivaSMS care accepta prin contract utilizarea acestora).
Pentru un credit de peste 20 Euro (adica 2000 unitati de credit), poti alege optiunea ridicarii banilor prin transfer bancar, pe baza datelor furnizate de catre tine si care vor fi introduse intr-un contract in conformitate cu legile fiscale aflate in vigoare,in Romania. Platile, indiferent de pragul selectat, se vor efectua numai dupa semnarea in prealabil a contractului de catre ambele parti: vivaSMS prin reprezentantul ei legal si utilizatorul. VivaSMS te va notifica in mod constant prin email imediat ce ai ajuns la o suma minima compatibila efectuarii unei plati (fie reincarcarea cartelei tale PrePaid, fie voucher digital, transfer bancar). Plata va fi dedusa din creditul total castigat de catre tine in contul vivaSMS, iar orice credite restante vor ramane vizibile in cont si utilizabile pentru plati ulterioare. Situatia platilor, precum si numarul actualizat de credite sunt vizibile in contul tau personal de pe www.vivasms.ro.

• Pot sa solicit oricand transformarea creditelor din cont in voucher/bani/credit pe telefon?

Plata se va face in felul urmator: intre zilele de 1 si 5 ale fiecarei luni vei putea solicita plata pentru creditele existente in cont pentru luna anterioara daca ai atins unul din pragurile stabilite de plata (5, 10 sau 20 EUR), iar intre zilele de 5 si 10 ale aceleiasi luni, aceasta plata va fi procesata de catre vivaSMS.

• In ce tari pot sa primeasca SMS-uri membrii vivaSMS?

Pentru moment, doar in Romania. Numai persoanele care detin un numar de telefon mobil de Romania vor avea posibilitatea sa se inregistreze pe www.vivasms.ro si sa beneficieze de avantajele apartenentei la aceasta comunitate.

• Daca am 2 telefoane personale, pot sa ma inregistrez cu ambele pe www.vivasms.ro?

Nu. Nu pot exista conturi multiple pe www.vivasms.ro. Fiecare numar de telefon trebuie sa fie alocat unei singure persoane in baza noastra de date, respectiv unui singur cont vivaSMS. Respectiv fiecare persoana poate avea un singur cont pe vivaSMS. Cand va inregistrati sunteti de acord sa respectati acest lucru prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.vivasms.ro. Este foarte important sa intelegi de ce aceasta regula trebuie respectata si asta nu numai din prisma prevederilor sale legale. Valoarea pe care acest serviciu o ofera companiilor consta in atragerea unor potentiali noi clienți foarte bine targetati. Daca o persoana ar utiliza doua conturi, companiile nu ar obtine rezultate satisfacatoare si reale in urma campaniilor acest lucru afectand toate partile implicate in acest sistem care a fost gandit sa fie unul win-win.

• Pot persoane din alte tari sa se alature vivaSMS si sa castige bani?

Nu. Orice persoana care doreste sa se inregistreze pe www.vivasms.ro trebuie sa aiba rezidenta in Romania si un numar de telefon mobil de Romania.

• Pot sa ma dezabonez si daca da, cum?

Desi acest lucru ar fi foarte trist pentru noi, poti sa te dezabonezi oricand de la serviciile vivaSMS. Trebuie doar sa intri in contul tau vivaSMS si in meniul Profilul meu vei avea posibilitatea sa-ti stergi contul. Alegand aceasta optiune vei fi sters din lista membrilor activi vivaSMS in timp ce echipa ta de recomandari va fi realocata persoanei care te-a recomandat initial. Astfel, vei pierde toate creditele pe care le detii pana la momentul respectiv si nu le-ai retras sub forma de voucher, cash sau credit telefonic. Daca doresti ca datele tale sa nu mai figureze in baza noastra de date, te rugam sa urmezi pasii descrisi in Termeni si conditii.

• Cum stiu ca propunerea vivaSMS nu este o inselatorie?

VivaSMS nu va solicita nicio plata de la membrii sai. Inregistrarea este gratuita, precum si recomandarea serviciilor vivaSMS catre alte persoane interesate. In plus, vivaSMS detine o politica complet transparenta de functionare si comunicare.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger