miercuri, 12 iunie 2013

Lamuriri Privind Dezvoltarea Proiectului VivaSMS

Întreg proiectul este conceput să devină complet funcțional pe parcursul mai multor luni, în mai multe faze distincte, care la un moment dat se vor suprapune. Vă rugăm să nu ne cereți în acest moment cifre și date exacte, deoarece nu le vom furniza încă. Promisiunea este însă că cine este alături de noi, ne susține și își dezvoltă echipă mare, va avea foarte mult de câștigat.

Faza I. Constituirea grupului de utilizatori.
Această fază a început pe 20/21 iunie, odată cu (re)lansarea site-ului vivasms.ro prin posibilitatea de înregistrare plus recomandare și va continua pe parcursul următoarelor luni, până la atingerea numărului optim de utlizatori.

Faza II. Atragerea advertiserilor.
Parțial această fază a început practic cu mult înainte de începerea înregistrărilor, prin prospectare și semnarea unor precontracte, dar oficial implementarea va începe din luna iulie/august, odată cu selectarea, instruirea și certificarea Ambasadorilor vivaSMS.

Faza III. Punerea în funcțiune 100% a sistemului.
Această fază va începe ca testare în luna iulie, când se vor trimite primele SMS-uri, dar va opera complet funcțional doar în următoarele luni, după ce Faza I și Faza II au produs primele rezultate, adică masa critică de utilizatori și advertiseri.

Până aproximativ în trimestrul 4 al acestui an (Sep-Dec 2013) întreg conceptul va fi complet operațional și funcțional.

Pe parcursul implementării proiectului, lucrurile vor progresa, inclusiv funcționalitățile site-ului și multe altele.

Pentru fazele II și III mai avem câteva surprize care se vor materializa în și mai multe bonusuri și beneficii pentru utilizatorii vivaSMS.

Mulțumim pentru susținere!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger